Stegte ål

Stegte ål (ca. 500 g) – 329 kr. pr. person og Sat ål ”ad libitum” – 389 kr. pr. person.

Kroens specialitet

Stegte ål hver dag – året rundt

På Landevejskroen serverer vi dagligt og hele året rundt, pandestegte ål ad libitum fra egen lokal leverandør og vi er kendt for at servere nogle af de bedste ål, der naturligvis nydes med hjemmelavet agurkesalat eller rødbeder og smørsovs og – når det er muligt – lokale stuvede kartofler. Når vi siger “ad libitum”, mener vi “ad libitum” og da ålene slagtes, paneres og steges løbende, kan der forekomme lidt ventetid mellem opfyldning af fadene. Vores kro, der ligger på landevej 11 mellem Ribe og Tønder i Sønderjylland, inviterer til afslapning og nydelse, så sæt derfor nogle timer af, når I kommer for at opleve vores skønne idyl og ægte krostemning.

Vores kro er en gammel, nu familie drevet stråtækt kro med traditionel dansk mad på menukortet. Vi garanterer derfor, at du udover smagen af stegt ål, får lov til at opleve de helt rigtige rammer. Dansk traditionel mad smager ofte endnu bedre midt i en ægte krostemning.

 

Vi har i højsæsonen åben tirsdag, onsdag, torsdag og fredag fra kl. 16 til kl. 21 og i weekenden fra klokken 12 til kl. 22. Ønsker I at tage en overnatning med morgenmad, har vi 10 værelser med eget bad og toilet.

Traditionen omkring åleben på tallerkenen

Alle ved, at kanten på tallerkenen skal afrundes af åleben og nogle mener, at der skal ligge et kryds hen over tallerkenen, men den helt store diskussion går på, om benene skal ligge lodret eller vandret?

Vi mener, at det er “drengene” der ligger dem vandret og “mændene”, der ligger dem lodret!

Piger og kvinder gør som de lyster.

 

Vores kro har efterhånden en 161 år gammel historie bag sig. Det er derfor ikke bare stegt ål ad libitum, du får glæde af, når du besøger Landevejskroen. Du får også lov til at opleve en gammel kro og dens historie med et udvalg af gode danske retter, der – så vidt det er muligt – er tilberedt af lokale og økologiske råvarer.

PANA6555

Ring og bestil bord til stegt ål ad libitum

Kontakt os på telefon 74 75 45 89 eller skriv en e-mail til goodnews@get2net.dk.

Ring og bestil bord til stegt ål ad libitum

Kontakt os på telefon 74 75 45 89 eller skriv en e-mail til goodnews@get2net.dk.